Menu

Zimbabwe

Reiservaringen Zimbabwe

Zimbabwe
luxe reis

De ochtend van vertrek zelfs nog safari gehad

14/08/2017 - Familie van den Hazel
Alles was erg goed geregeld. Nooit verwacht dat we zoveel en zo goed te eten zouden krijgen. Zwembad is echt te koud in de winter. Als je kinderen hebt moet dat wel even vermeld worden. Rangers van Khwai Concession deed ook echt hun best om je te laten zien wat nog ontbrak. Zo gingen we naar waterbuffels en wilde hond met puppies voor Sarah. Die vroeg de gids de oren van het hoofd (ze studeert biologie en heeft als hobby/werk dieren opzetten voor bijv. musea). De gids vond dat geweldig. Was leuk dat we voor de gehele duur een vaste gids hadden. De ochtend van vertrek zelfs nog safari gehad (en leeuwen op paar meter afstand gezien!) omdat dat nog net kon voor onze vlucht.

lees meer
Zimbabwe
Mozambique
Zuid-Afrika
combinatiereis

onder de indruk vd leuke kleinschalige accommodaties op verrassende plekken

28/06/2016 - Reizigers uit Utrecht

Selfdrive Zuid-Afrika, Zimbabwe Mozambique/Zimbabwe

We hebben genoten! De reis was perfect door jullie geregeld. (Vooraf en tijdens.) We waren vooral onder de indruk van de leuke kleinschalige accommodaties op verrassende plekken.

Het was heel prettig om naast de routeomschrijving ook de extra (en verplichte) veiligheidsspullen bij aankomst al te ontvangen. Het lag allemaal keurig klaar en was goed verzorgt.

De routeomschrijving was zeer gedetailleerd. Er is duidelijk aandacht aanbesteed. Onze complimenten! (We hebben een paar kleine toevoegingen, welke we zullen uitwerken en apart mailen.)

Een aantal dingen was ondertussen veranderd: niet zelf rijden in Gorongosa, cross border letter per land i.p.v. per auto en militaire konvooi rijden. Dat kan gebeuren in een internationale omgeving, belangrijkste is dat e.e.a. adequaat en naar onze tevredenheid door jullie is opgepakt en afgehandeld.

De reis is boven verwachting verlopen omdat vooral de externe factoren zoals de politie(posten) geen negatieve invloed hebben gehad. Wij reizen vaak en hebben al wel het e.e.a. meegemaakt. Op basis hiervan vinden we wel dat deze reis i.v.m. de verschillende grensovergangen, de grote armoede, de politieposten onderweg, het konvooi en de politieke situaties niet zo maar voor iedereen geschikt is. Men hoeft zich er niet door af te laten schrikken, alleen moet men wel enige reiservaring hebben en avontuurlijk ingesteld zijn om te kunnen handelen in wat ongewone situaties.

lees meer