Menu

Luxe Reizen Zuid-Afrika *****

Wilt u een van onze Zuid-Afrika reizen upgraden met luxere accommodaties? Alle voorbeeldreizen Zuid-Afrika zijn naar wens aan te passen en luxer te maken. Onderstaand een kleine selectie van reizen naar Zuid-Afrika waarbij u verblijft in luxe accommodaties en u een nog comfortabeler vervoer tussen de bestemmingen heeft. Deze accommodaties zijn vaak kleinschalig en gelegen op een unieke locatie. Daarnaast staan deze lodges en tented camps bekend om haar uitstekende service en kwaliteit van het eten. 

Luxe Reizen Afrika:

Bent u op zoek naar nóg meer luxe en comfort in Zuid-Afrika? Bekijk dan onze selectie rondreizen op onze ‘Luxe Reizen Afrika’ website voor meer luxe reizen naar Zuid-Afrika. Deze rondreizen hebben de meest exclusieve lodges op de mooiste locaties midden in de natuur. Maar ook het beste vervoer per comfortabele huurauto, auto met privéchauffeur of per vliegtuig (fly-in). En natuurlijk geniet u van heerlijk en culinair eten met een uitstekende service. Natuurlijk zijn ook deze reizen geheel naar wens aan te passen. 
  • Luxe accommodaties: u verblijft in de meest exclusieve kleinschalige lodges & luxueuze tented camps gelegen op unieke locaties. Deze accommodaties hebben een uitstekende service en u kunt er vaak genieten van de heerlijkste gerechten en beste wijnen.
  • Luxe Air Safari: voor nog meer comfort kunt u kiezen voor een fly-in waarbij u van het ene hoogtepunt naar het andere vliegt. Zo beperkt u de reistijd en heeft u meer tijd om te genieten van de safari's in Zuid-Afrika. 
  • Luxe Selfdrive per 4WD: u rijdt zelf met een comfortabele 4x4. Een GPS, wegenkaart en een persoonlijke, Engelstalige routebeschrijving zijn inclusief.


Luxe Reizen Afrika