Menu

Luxe Reizen Zuid-Afrika *****

Bent u op zoek naar een luxe vakantie door Zuid-Afrika? Bekijk dan eens een selectie van ons reisaanbod op onze Luxe Reizen Afrika website.

Luxe Selfdrive Zuid-Afrika per 4WD
Zuid-Afrika is uitermate geschikt om per huurauto te verkennen. U rijdt per comfortabele 4x4 van accommodatie naar accommodatie. De wegen en de bewegwijzering zijn goed. Een GPS, wegenkaart en een persoonlijke, Engelstalige routebeschrijving zijn inclusief.

Luxe Air Safari Zuid-Afrika
Wilt u nog meer comfort, kies dan voor een luxe fly in. U vliegt van hoogtepunt naar hoogtepunt. Tijdens een luxe Air Safari beperkt u de reistijd tot een minimum en kunt u nog meer genieten van de safari's in Zuid-Afrika. 

Luxe accommodaties
U verblijft op prachtige locaties middenin de natuur of op een unieke locatie in de stad. De luxe hotels, lodges en tented camps staan bekend om de uitstekende service en kwaliteit. We gebruiken vooral kleinschalige, exclusieve accommodaties.

Laat u inspireren door de voorbeeldreizen op onze Luxe Reizen Afrika website. De reizen kunnen uiteraard ook geheel aan uw wensen worden aangepast.

Luxe Reizen Afrika overzicht

Luxe Reizen Afrika

De reizen op onze website zijn slechts een voorbeeld. Als het reisvoorbeeld voldoet aan uw wensen, kan deze uiteraard zonder aanpassingen geboekt worden. Maar elke reis kan ook geheel aan uw wensen aangepast worden. Wij kennen Zuid-Afrika uit eigen ervaring en adviseren u graag over de mogelijkheden.