Menu

Rondreis Zuid-Afrika met Transfers

Liever niet zelf rijden in Zuid-Afrika?
Heeft u altijd al naar Zuid-Afrika gewild maar durft u het niet aan om zelf met een huurauto te rijden? U kunt bij PANGEA Travel de meeste bekende plaatsen in Zuid-Afrika aandoen op basis van transfers. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over het zelf rijden in een onbekend land.

Waarom op basis van transfers?
Wij zijn gespecialiseerd in rondreizen door Zuid-Afrika met eigen huurauto. Echter hebben wij er begrip voor als u uit veiligheidsoverweging of spanning niet zelf wilt rijden. Een rondreis met privéchauffeur is dan al snel het alternatief. Echter is een rondreis met privéchauffeur niet gebruikelijk, en mede daarom zeer prijzig, in Zuid-Afrika. Wij kiezen er daarom voor om rondreizen samen te stellen met transfers. Zo heeft u een betaalbare, comfortabele en veilige rondreis in Zuid-Afrika.

Wat kunt u verwachten?
PANGEA Travel stelt een individuele rondreis op maat samen waarbij u enkele hoogtepunten in Zuid-Afrika kunt aandoen. We beperken de afstanden tussen de accommodaties en grote afstanden worden per vliegtuig afgelegd. Transfers worden uitgevoerd door onze betrouwbare partners en safari lodges. Arriveert u op een nieuwe plek, dan staat onze vertegenwoordig er met een bordje met uw naam. In bijvoorbeeld Kaapstad selecteren we een centrale accommodaties met bezienswaardigheden en restaurants op loopafstand. Ter plaatse, of voorafgaand aan de reis, kunt u excursies reserveren in de omgeving. Op deze manier kunt u optimaal en zorgeloos genieten van Zuid-Afrika.

De reizen op onze website zijn slechts een voorbeeld. Als het reisvoorbeeld voldoet aan uw wensen, kan deze uiteraard zonder aanpassingen geboekt worden. Maar elke reis kan ook geheel aan uw wensen aangepast worden. Wij kennen Zuid-Afrika uit eigen ervaring en adviseren u graag over de mogelijkheden.