Menu

Rondreizen Zuid-Afrika met huurauto

Rondreis door Zuid-Afrika met huurauto

Een selfdrive is een goede manier om door Zuid-Afrika te reizen. De kwaliteit van de wegen en bewegwijzering is goed. Daarnaast werken wij uitsluitend met betrouwbare verhuurmaatschappijen en zijn alle verzekeringen inclusief. De selfdrive reizen door Zuid-Afrika zijn met zorg, en op basis van eigen (rij)ervaring, samengesteld. Bij elke selfdrive door Zuid-Afrika ontvangt u een gedetailleerde routebeschrijving met veel tips voor extra bezienswaardigheden, specifiek voor uw vakantie.

Overnachten in Zuid-Afrika

Zuid-Afrika is het land van kleinschalige B&B’s en guesthouses, deze nemen we dan ook zoveel mogelijk op tijdens onze Zuid-Afrika reizen.

Veelzijdige routes van Zuid-Afrika 

Hieronder zijn onder meer een aantal bekende routes door Zuid-Afrika opgenomen zoals de tuinroute, de wijnroute en combinaties daarvan ter inspiratie. Uiteraard is het ook mogelijk uw eigen route samen te stellen.

De reizen op onze website zijn slechts een voorbeeld. Als het reisvoorbeeld voldoet aan uw wensen, kan deze uiteraard zonder aanpassingen geboekt worden. Maar elke reis kan ook geheel aan uw wensen aangepast worden. Wij kennen Zuid-Afrika uit eigen ervaring en adviseren u graag over de mogelijkheden.