Menu

Combinatiereizen Zuid-Korea

Combineer Zuid-Korea met een ander land in Azië! Deze bestemming kan namelijk heel goed gecombineerd worden met bijvoorbeeld de hypermoderne steden van Japan, de natuur van Taiwan of de cultuur van China. Tijdens de reis verblijft u in eenvoudige budget accommodaties, luxe hotels of zelfs een tempel; dit wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen.

Zelf rijden per huurauto is voor geheel Zuid-Korea aan te raden. De kwaliteit van de wegen is perfect, men rijdt aan de rechterkant van de weg en het verkeer is overzichtelijk en rustig. Doordat u zelf rijdt, bent u vrij om te bepalen waar en wanneer u stopt. Deze reizen zijn dan ook uitermate geschikt voor de reiziger die van vrijheid houdt! Ook is het mogelijk om Zuid-Korea te verkennen per openbaar vervoer of per auto met privéchauffeur. 

De reizen op onze website zijn slechts een voorbeeld. Als het reisvoorbeeld voldoet aan uw wensen, kan deze uiteraard zonder aanpassingen geboekt worden. Maar elke reis kan ook geheel aan uw wensen aangepast worden. Wij kennen Zuid-Korea uit eigen ervaring en adviseren u graag over de mogelijkheden.