Menu

Zuid-Korea

Veelgestelde vragen Zuid-Korea

Wat zijn de bepalingen voor de geldigheid van het paspoort en het visum voor Zuid-Korea?

Voor reizigers met de Nederlandse nationaliteit is een paspoort vereist dat bij aankomst in Zuid Korea nog zes maanden geldig moet zijn. U heeft geen visum nodig.



Bovenstaande gegevens kunnen tussentijds wijzigen en het is raadzaam deze te controleren op de website www.visuminternational.nl (algemene informatie visum). Reizigers die niet de Nederlandse nationaliteit hebben, kunnen ook op deze website terecht voor informatie.



terug naar veelgestelde vragen Zuid-Korea