Menu
Vanwege het coronavirus hanteren wij tijdelijk versoepelde annuleringsvoorwaarden.
Tot 30 dagen voor vertrek kosteloos annuleren.
Meer info

Zuid-Korea

Seoul

De hoofdstad en tevens grootste stad van Zuid-Korea is een enorme metropool. Met meer dan 10 miljoen inwoners behoort Seoul tot de grootste steden ter wereld! Wereldberoemde merken als Samsung, Hyundai, LG en KIA hebben hun hoofdkantoor in de stad, maar u vindt er ook forten, schrijnen en tombes die op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO staan.

Het letterlijke hoogtepunt van de stad is de N Seoul Tower, vanwaar u een prachtig uitzicht hebt over de stad en de omringende bergen. De toren is gebouwd op Mount Namsan, aan de voet van deze berg vindt u het authentieke Namsangol Hanok Village. Enkele andere culturele hoogtepunten zijn het Changdeokgung en Gyeongbokgung paleis, twee fantastische bouwwerken uit vroegere tijden. Ook de sfeervolle straten van Bukchon Village en het authentieke winkelgedeelte van Insadong zijn een aanrader. Houdt u van theater? Dan mag een bezoek aan het MISO Theater of aan de NANTA Cooking Show niet ontbreken tijdens een verblijf in Seoul!

Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in het nabijgelegen Bukhansan National Park en liefhebbers van het nachtleven zullen hun ogen uitkijken in de wijk Myeongdeong; in dit bruisende centrum kunt u naar hartenlust dineren, eindeloos winkelen en verschillende streetfood proeven.

Zelf een rondreis samenstellen naar Seoul? Neem vrijblijvend contact op met onze Zuid-Korea specialist Roselien en bespreek de mogelijkheden.
Bekijk alle highlights en plaatsen in Zuid-Korea