Zuid-Namibië en de Kaap

Wilt u graag naar Zuid-Afrika én Namibië reizen? Dan is deze combinatiereis uitermate geschikt. U start uw reis in Zuid-Afrika, in het Kgalagadi Transfrontier Park. Vervolgens gaat u de grens naar Namibië over, waar u de zuidelijk gelegen hoogtepunten bezoekt zoals de Kalahari, Sossusvlei en de Fish River Canyon. Vervolgens reist u met eigen huurauto weer terug naar de Kaapregio in Zuid-Afrika. Hier verblijft u in een aantal mooie plaatsen zoals Naries, Vredendal en Paternoster. U sluit uw reis af in het bruisende Kaapstad, waar u bijvoorbeeld de Tafelberg en Robbeneiland kunt bezoeken.

Reisduur: 20 dagen
Upington - Kgalagadi Transfrontier Park - Kalahari - Sossusvlei - Fish River Canyon - Naries - Paternoster - Kaapstad Vraag vrijblijvend een offerte aan »

Dag tot daginklappen

Dag 1 (Vliegreis op eigen gelegenheid) - Johannesburg

Vandaag start uw reis met PANGEA Travel. Na aankomst op de luchthaven wordt u verwelkomd door een vertegenwoordiging van het guesthouse. Zij verzorgen de transfer (mogelijk op indeling) naar de Outlook Lodge gelegen in een rustige buitenwijk van Johannesburg. U verblijft in een van de zeven comfortabele en modern ingerichte kamers. De kamers, voorzien van alle gemakken, beschikken over een open badkamer en een apart toilet. Iedere ochtend wordt er een prima ontbijt geserveerd.
verzorging: logies en ontbijt

Dag 2 Johannesburg - Upington

U wordt na het ontbijt naar de luchthaven van Johannesburg gebracht waar u incheckt voor de binnenlandse vlucht naar Upington. Hier staat de huurauto voor u klaar waarna u naar Bain's House rijdt. De rest van de dag is ter vrije besteding.
verzorging: logies en ontbijt

Dag 3 Upington - Kgalagadi Transfrontier Park

U verlaat Upington en rijdt naar het Kgalagadi Transfrontier. Het park is opgericht in 1931 onder de naam Kalahari Gemsbok National Park. In 1990 is het echter samengevoegd met het Gemsbok National Park in Botswana en werd de naam gewijzigd in het Kgalagadi Transfrontier Park. U rijdt naar de Kgalagadi Lodge vlakbij de Twee Rivieren Gate waar u de komende twee nachten verblijft. Er is een supermarktje aanwezig, maar u kunt ook dineren in het restaurant.
verzorging: geen maaltijden inbegrepen

Dag 4 Kgalagadi Transfrontier Park

U kunt deze dag gebruiken om het park te verkennen. Het park bestaat grotendeels uit woestijnlandschap met rode zandduinen, weinig vegetatie en droge rivierbeddingen. Toch komen hier veel diersoorten voor. De meeste dieren, waaronder gnoe, springbok, eland en rode hartebeest, zijn te zien bij de droge rivierbeddingen van de Auob en Nossob Rivier. De roofdieren die in het park voorkomen zijn o.a. cheeta’s, luipaarden, hyena’s en leeuwen. Tijdens uw verblijf kunt u een gamedrive maken met de eigen auto (met een gewone auto alleen op verharde wegen). De meeste wegen zijn echter 4x4 terrein. Optioneel zijn georganiseerde gamedrives te reserveren bij het camp.
verzorging: geen maaltijden inbegrepen

Dag 5 Kgalagadi Transfrontier Park - Kalahari

Vandaag staat er een reisdag op het programma. U reist door het Kgalagadi National Park in Zuid-Afrika rijdt u naar de Kalahari woestijn in Namibië, een lange rit van ca. 7 uur. U steekt de grens over bij de Mata Mata Border Post. U rijdt het laatste gedeelte langs uitgestrekte vlaktes met rode zandduinen en camelthorn bomen. Na aankomst in de lodge kunt u in de namiddag optioneel deelnemen aan een woestijn-drive waarbij u de Kalahari woestijn verkent. U ziet wellicht struisvogels, oryxen en zebra's. De activiteit wordt afgesloten met een sundowner. De ondergaande zon en de veranderende kleuren van de zandduinen maken dit tot een mooi schouwspel.
verzorging: logies en ontbijt

Dag 6 Kalahari woestijn

Dag ter vrije besteding in de Kalahari woestijn. Deze woestijn strekt zich uit over 5 landen en heeft een oppervlakte van meer dan 13 maal Nederland. De letterlijke betekenis is 'de grote dorst' vanwege het grote gebrek aan water in vele gebieden. Bij uw accommodatie kunt u een gamewalk boeken. Onder begeleiding van een gids maakt u een tocht door de Kalahari woestijn. De lodge waar u overnacht is een ware groene oase te midden van het dorre en droge woestijnlandschap. De huisjes liggen in een met palmbomen en acacia’s begroeide tuin waarin ook een zwembad ligt.
verzorging: logies en ontbijt

Dag 7 Kalahari woestijn - Sossusvlei

Vandaag verlaat u de Kalahari Woestijn en rijdt u verder naar de Sossusvlei gelegen in de Namib woestijn. Sossusvlei is een grote zoutpan omringd door grote rode zandduinen die een hoogte van wel 200 meter kunnen bereiken. De 'vlei' is ontstaan door de Tsauchab rivier die iedere 5 tot 10 jaar door het gebied stroomt. Onderweg kunt u een stop maken bij Duwiseb Castle, gebouwd in 1909 door de Duitse Baron Hans Heinrich Von Wolf. Na het bezoek vervolgt u de reis naar Sossusvlei Lodge waar u de komende twee nachten zult doorbrengen. Sossusvlei Lodge is gelegen nabij de entree van het Namib-Naukluft Park, zodat u als een van de eersten het park in kunt rijden net na zonsopgang. De kleurrijke Sossusvlei Lodge beschikt over 45 kamers, welke allemaal zijn voorzien van dezelfde faciliteiten. Tevens is er een zwembad zodat u heerlijk kunt relaxen na een dag in de woestijn. De Sossuslvei Lodge biedt diverse georganiseerde excursies, waaronder naar Sossusvlei en Deadvlei maar ook leuke bush diners en sundowners. Een aanrader is om een kijkje te nemen bij de waterhole, gelegen nabij de lodge.
verzorging: halfpension (ontbijt en diner)

Dag 8 Sossusvlei

Vanuit uw accommodatie kunt u deelnemen aan verschillende optionele activiteiten waaronder paardrijdtochten of begeleide wandelingen in de Sossusvlei. Of u bezoekt op eigen gelegenheid de Sossusvlei. U kunt natuurlijk 'duin 45' beklimmen en genieten van een prachtig uitzicht over het landschap. De duin kan het best bezocht en gefotografeerd worden in de vroege ochtend (net na zonsopkomst). Na een bezoek aan de duinen kunt u wellicht de nabij gelegen Sossusvlei of de mooiere Deadvlei gaan bekijken. Entreegelden voor het park kunt u ter plaatse voldoen en bedragen ca. N$ 80 per persoon per dag en ca. N$ 10 per auto. Noot: om Sossusvlei en Deadvlei te bereiken, kunt u vanaf het parkeerterrein een transfer regelen. Dit is eenvoudiger dan zelf rijden. Zelf rijden is alleen mogelijk per 4x4 en als u een ervaren chauffeur bent.
verzorging: halfpension (ontbijt en diner)

Dag 9 Sossusvlei - Aus

Vandaag rijdt u door naar de omgeving van Aus, gelegen aan de rand van de Namib woestijn. Vanuit de accommodatie waar u overnacht worden diverse excursies georganiseerd waaronder wandeltochten en een 'Farm-drive' (exclusief). De 'Farm-drive' start om 16.00 uur en duurt ongeveer tot 17.30 uur. Tijdens de rit rijdt u door een mooi landschap en heeft u kans om struisvogels, oryx en springbokken te zien. De activiteit wordt afgesloten met een sundowner waarbij u kunt genieten van de prachtige zonsondergang en de geluiden van gekko's die 's avonds actief worden.
verzorging: logies en ontbijt

Dag 10 Aus - Fish River Canyon

U vervolgt de reis naar de Fish River Canyon, een immense kloof met een adembenemend uitzicht. De kloof is vergelijkbaar met de Grand Canyon in de Verenigde Staten.
verzorging: logies en ontbijt

Dag 11 Fish River Canyon

Vandaag kunt u de Fish River verkennen. De canyon heeft een lengte van ongeveer 160 km, is 27 km breed en heeft een diepte van 550 meter. Door de canyon stroomt de ‘Fish River’ en in de poelen leven verschillende soorten vissen. In het gebied komen ook klipspringers, bavianen en grondeekhoorns voor. U kunt hier een mooie wandeling maken en genieten van een prachtige zonsondergang. Vanuit de accommodatie worden verschillende optionele excursies georganiseerd waaronder wandelingen en paardrijdtochten. Ook een georganiseerde Canyon-drive (ca. 3 uur) behoort tot de mogelijkheden. Tip: Een aanrader is de sundowner door de Karoo Desert. Het landschap is heel verrassend en je ziet aardig wat wilde dieren (veel antiloopachtigen).
verzorging: logies en ontbijt

Dag 12 Fish River Canyon - Naries

Een lange reisdag vandaag. U verlaat Namibië en rijdt Zuid-Afrika binnen. Uw bestemming vandaag is Naries. De komende twee nachten verblijft u in Naries Namakwa Retreat Manor House.
verzorging: halfpension (ontbijt en diner)

Dag 13 Naries

Dag ter vrije besteding. U verblijft in het Naries Namakwa Retreat (Manor House) een prachtige romantische accommodatie gelegen in het hart van Namaqualand. Een gigantisch gebied vooral bekend om de jaarlijkse bloei van bloemen. Een prachtige kleurenzee bedekt het landschap in de lente. U kunt de omgeving verkennen. Brengt u bijvoorbeeld een bezoek aan Richtersveld waar u werkende diamantmijnen kunt vinden of rijd naar het westen, naar de Atlantische kust, waar scheepswrakken liggen. Vanuit de accommodatie kunt u wandelingen en fietstochten maken in de omgeving.
verzorging: halfpension (ontbijt en diner)

Dag 14 Naries - Vredendal

De reis gaat verder in zuidelijke richting via Springbok, Garies en Vanrhynsdorp naar Vredendal. Het is ongeveer drie uur rijden. In de lente is de Knersvlakte tussen Vanrhynsdorp en Bitterfontein een waar tapijt van kleurige bloemen. Mocht de tijd het toelaten, brengt u dan een bezoek aan Niewoudtville voor een bezoek aan de Niewoudtville waterval en het Wild Flower Reserve. Vredendal is gelegen in de Olifants Rivier vallei. De naam van de stad is ontstaan in de 17e eeuw toen twee vechtende partijen in dit dal vrede met elkaar sloten. Na aankomst heeft u de rest van de dag ter vrije besteding. Dit kunt u bijvoorbeeld gebruiken om een bezoek te brengen aan de Maskam Mountain, het van Rhyn Museum of gebruik te maken van een van de vele wandelroutes in de omgeving.
verzorging: logies en ontbijt

Dag 15 Vredendal - Paternoster

U vervolgt de reis naar Paternoster, vanuit Vredendal is het ongeveer drie uur rijden. De route gaat via de kustplaats Lamert's Bay. In de haven vindt u restaurantjes en er zijn vaak pelsrobben te zien. Via de stenen dam in Lambert's Bay kunt u naar het Bird Island Nature Reserve lopen. Hier leeft een broedkolonie van circa 14000 Kaapse jan-van-genten. Vervolgens passeert u Eland's Bay, met haar schilderachtige lagune is dit ook een uitstekend leefgebied voor veel vogels. Het strand in Eland's Bay is tevens erg aangenaam om even te vertoeven. Op de route naar Paternoster ligt ook nog het Rocherpan Nature Reserve. Bent u een liefhebber van visgerechten? Dan bent u in Paternoster aan het goede adres. Veel lokale restaurants serveren de beste mossel-en kreefgerechten.
verzorging: logies en ontbijt

Dag 16 Paternoster

Dag ter vrije besteding. De medewerkers van het guesthouse geven u graag tips over uitstapjes in de omgeving. Drie kilometer ten zuiden van Paternoster ligt het Cape Columbine Nature Reserve, een broedplaats van meeuwen, aalscholvers en ibissen. De wilde bloemen vormen in het goede seizoen, ook een belangrijke bezienswaardigheid.
verzorging: logies en ontbijt

Dag 17 Paternoster - Kaapstad

Na het ontbijt rijdt u naar Kaapstad, een rit van ongeveer twee uur. Onderweg rijdt u door het West Coast National Park. Het park is favoriet bij trekvogels en tevens het broedgebied van o.a. de Kaapse jan-van-gent. De zee is hier hard blauw en u vindt er mooie bloemen (bloeiperiode van juli tot september). Na een korte reisdag komt u aan in één van de mooiste steden ter wereld; Kaapstad. De achtergrond wordt gevormd door de immense Tafelberg en in de directe omgeving liggen mooie stranden en veel bezienswaardigheden. Vanuit Stellenbosch is het ongeveer 50 km rijden. Na aankomst is de rest van de dag ter vrije besteding. U verblijft in een luxe viersterren guesthouse in de wijk Oranjezicht. Op loopafstand vindt u verschillende gezellige restaurants in Kloof Street. Met name Cafè Paradiso is een aanrader! De V&A Waterfront bereikt u met de auto in circa tien minuten.
verzorging: logies en ontbijt

Dag 18 Kaapstad

Tijdens uw verblijf in Kaapstad mag een bezoek aan een van de bekendste bergen ter wereld natuurlijk niet ontbreken. De Tafelberg dankt haar naam aan de top dat lijkt op het vlakke blad van een tafel. Het hoogste punt is McLear’s Beacon op een hoogte van 1086 meter. Wandelliefhebbers kunnen naar de top wandelen/klimmen maar een kabelbaan brengt u in vijf minuten naar de top. Goede wandelschoenen zijn essentieel en houdt er rekening mee dat de weersomstandigheden anders kunnen zijn dan in het centrum van Kaapstad. Vanaf de top heeft u bij helder een prachtig uitzicht op de stad en de oceaan. ’s Ochtends vroeg en de namiddag zijn de ‘rustigste’ momenten om de Tafelberg te bezoeken. Het levendige centrum van Kaapstad bevindt zich aan de Table Bay bij de Victoria & Alfred Waterfront, kortweg ook wel Waterfront genoemd. Hier zult u de meeste winkels en boetieks vinden. Er zijn veel cafés en restaurants waar u terecht kunt voor diverse gerechten en bij mooi weer kunt genieten op de terrasjes. Indien de tijd het toelaat is een bezoek aan het Two Oceans Aquarium de moeite waard. Vanaf de Waterfront vertrekken ook de boten naar Robben Island dat elf kilometer voor de kust ligt. Het eiland deed 400 jaar lang dienst als gevangenis en werd gebruikt voor bannelingen. Het eiland is vooral bekend geworden door het gevangenschap van Nelson Mandela, de voormalige president van Zuid-Afrika. Rondleidingen worden gegeven door ex-gevangenen. Tip: Tickets voor Robben Island en de Tafelberg zijn ook online te reserveren. Houdt er wel rekening mee dat de boot voor Robben Island en de cable car voor de Tafelberg bij slecht weer niet operationeel zijn. Reserveren kan via www.tablemountain.net en www.robben-island.org.za.
verzorging: logies en ontbijt

Dag 19 Kaapstad

Een absolute aanrader is een bezoek aan Kaap de Goede Hoop en Cape Point. Vanuit het centrum van Kaapstad kunt u met de huurauto over Victoria Road naar Camps Bay rijden. Vanaf het strand heeft u een goed uitzicht op Lion’s Head en de Twaalf Apostelen. Langs de kust rijdt u vervolgens naar het voormalige visserplaatsje Houtbaai waar u een boottocht kunt maken naar Seal Island om de kolonie zeeleeuwen te zien. Over de Constantia Nek Pas kunt u verder rijden en optioneel een stop maken bij de Groot Constantina Wine Estate, de oudste wijnboerderij van het land. Aangekomen in het Cape Peninsula National Park kunt u prachtige wandelingen maken en uiteraard Kaap de Goede Hoop bezoeken. Op de terugweg kunt u de pinguïns bij Boulders Beach zien of stoppen in Simons Town. Vlak voor Kaapstad vormen de Kirstenbosch National Botanical Gardens nog een belangrijke bezienswaardigheid. Tip: Neem een picknick lunch mee uit Kaapstad en nuttig deze onderweg langs de mooie route.
verzorging: logies en ontbijt

Dag 20 Kaapstad - Kaapstad airport

De meeste vluchten uit Kaapstad vertrekken pas 's avonds laat. U kunt daarom nog de hele dag Kaapstad op eigen gelegenheid te verkennen. Vandaag kunt u bijvoorbeeld Kasteel de Goede Hoop bezoeken. Dit is het oudste koloniale gebouw van Kaapstad en ligt aan de zuidwestelijke kant van het stadscentrum. Het is gebouwd in de tijd van de VOC dus u kunt er veel Nederlandse invloeden zien. Ook is een bezoek aan de Company’s Garden, ook wel Kompanjiestuin de moeite waard. Deze stadstuin is aangelegd door de Nederlander Jan van Riebeeck en diende als fourage plaats voor de Nederlandse VOC schepen. Erg indrukwekkend is een bezoek aan het District Six Museum. U krijgt hier een goed beeld van de verdrijving van alle zwarte inwoners uit de wijk district six, toen de blanke overheid in 1966 besloot om hier een wijk voor de blanken te maken. Ook erg leuk om in korte tijd alle hoogtepunten van de stad te zien, is een tocht per hop-on-hop-off bus. U bepaalt zelf waar u uitstapt en welke bezienswaardigheden u echt wilt bezoeken. Aan het einde van de dag rijdt u naar de luchthaven van Kaapstad waar u de huurauto inlevert.

bekijk meer

Inclusief / exclusiefinklappen

De volgende zaken zijn inbegrepen en niet inbegrepen in deze reis.

Inbegrepen

 • lokale vliegreis Johannesburg - Upington
 • luchthavenbelasting en heffingen
 • airport transfer Johannesburg airport - accommodatie en v.v.
 • autohuur Europcar Categorie R, Hyundai Tucson (automaat)
 • - inclusief: verzekeringen & ongelimiteerde kilometers
 • - inclusief: persoonlijke Engelstalige routebeschrijvingen
 • - inclusief: extra bestuurder
 • alle overnachtingen conform programma
 • maaltijden conform programma
 • alle services zoals genoemd in bovenstaand programma
 • uitgebreid informatiepakket met landeninfo, vouchers, e-tickets en hotellijst bij uw reisbescheiden
 • assistentie tijdens uw reis (24 uur per dag bereikbaar)
 • boekingskosten: € 25 per boeking
 • bijdrage Calamiteitenfonds: € 2,50 per boeking (per 9 personen)

Niet inbegrepen

 • internationale vliegreis (onze reisspecialist adviseert u over de mogelijkheden)
 • bijkomende kosten autohuur, zoals: achterlatingskosten, crossborder fee en benzinekosten
 • excursies en entreegelden
 • fooien
 • reis- en annuleringsverzekering
bekijk meer

Prijsinklappen

Prijsindicatie: € 2.250 - € 2.500

Onze reizen worden geheel op uw wensen afgestemd. De invulling van de reis is hierdoor uniek en specifiek voor uw reisgezelschap. Bovenstaande prijs is per persoon, de exacte prijs is afhankelijk van:

 • aantal reizigers (deze prijsindicatie is o.b.v. twee personen samenreizend)
 • vertrekperiode (prijsindicatie is o.b.v. het laagseizoen)
 • invulling van de reis (u kunt de inhoud van de reis naar wens aanpassen)
 • categorie van accommodaties
We rekenen vrijblijvend de exacte reissom voor u uit. Uiteraard helpen we u graag met advies en met het samenstellen van uw persoonlijke reis, immers wij kennen de bestemming uit eigen ervaring. Klik hier voor onze contactgegevens en de reisspecialisten.

bekijk meer

Accommodatieinklappen

Outlook Lodge Lakefield - Johannesburg

De Outlook lodge, gelegen in de veilige wijk Benoni, is een aangenaam startpunt van een rondreis door Zuid-Afrika. Op korte rijafstand ligt de luchthaven van Johannesburg. U verblijf in een van de zeven comfortabele en modern ingerichte kamers. De kamers beschikken over een open badkamer en een apart toilet. Het ontbijt wordt in de ochtend geserveerd en voor het avondeten kunt u terecht bij een van de restaurants in de omgeving. U kunt hier eenvoudig zelf heen rijden (ook in het donker). Rijdt u liever niet ’s avonds dan regelt de manager met plezier een taxi of u kunt zelfs avondeten laten bezorgen. Overdag kunt u ontspannen in de lounge of bij het zwembad. Naast de Outlook lodge ligt de Benoni golfclub.


Kalahari Anib Lodge - Kalahari Desert

De Kalahari Anib Lodge ligt in een groene oase, middenin de Kalahari woestijn. De kamers en het grote zwembad liggen in een heerlijke tuin, rondom een binnenplaats met palmbomen. De Kalahari Anib Lodge ligt op ongeveer 30 kilometer van Mariental dus een perfecte plek voor een stopover tijdens een reis naar het zuiden van Namibië. Een echte aanrader is de desert-safari inclusief sundowner. Tijdens de safari kunt u genieten van het bijzonder landschap, ziet u klein wild en het nationale symbool, de gemsbok.


Sossusvlei Lodge - Sossusvlei

Het belangrijkste voordeel van de Sossusvlei Lodge is de locatie bij de gate van de Sossusvlei. Verblijft u hier dan hoeft u het minst aantal kilometers te rijden. De lodge voelt wel wat groter aan, maar dat komt ook door de ligging vlakbij de camping en staff quarters van het park. U overnacht in een van de 44 ruime superior kamers die van alle gemakken zijn voorzien. Verder beschikt de lodge nog over drie familiekamers en een junior suite. Ontbijt en diner zijn altijd in buffetstijl en er is een ruime keuze aan gerechten. Met name in de avond is de braai, met verschillende soorten wildgerechten, populair. Dineren doet u meestal buiten onder de sterrenhemel. Tevens is er een zwembad zodat u heerlijk kunt relaxen na een dag in de woestijn. De Sossuslvei Lodge biedt diverse georganiseerde excursies aan, waaronder naar Sossusvlei en Deadvlei maar ook leuke bush diners en sundowners.


Klein-Aus Vista (Desert Horse Inn) - Aus

Het Desert Horse Inn is een kleine lodge in het Sperrgebiet, in het zuidweseten van Namibië. Sperrgebiet betekent 'verboden gebied' in het Duits omdat er tijdens de Duitse kolonisatie veel diamanten in de streek werden gewonnen. Desert Horse Inn dankt zijn naam aan de wilde Namibische paarden die regelmatig in de buurt worden gezien. Vanwege de hoge ligging biedt de Desert Horse Inn prachtige vergezichten over het omringende berglandschap en de uitgestrekte woestijnvlaktes. De lodge is volledig uit hout gebouwd en beschikt over 30 kamers. Breng een bezoek aan Kolmanskop, een spookstadje midden in de woestijn. Verder zijn er twee wandelroutes in de omgeving, waarbij u aan het einde kunt genieten van de schitterende zonsondergang. Daarnaast zijn er mogelijkheden om te mountainbiken of paard te rijden in de omgeving.


Canyon Road House - Fish River Canyon

Aan de weg die loopt naar de welbekende Fish River Canyon bevindt zich Canyon Road House. Na een bezoek aan de Fish River Canyon of een van de andere uitkijkpunten in de omgeving kunt u letterlijk en figuurlijk bijtanken in en rondom Canon Road House. Zo kunt u bijvoorbeeld plaatsnemen in het themarestaurant of de bar die beide zijn toegewijd aan oude auto's. U dineert tussen de oude pick up trucks, die als het koud is veranderen in openhaard vuren. Geniet u liever van de buitenlucht? Neem dan een verfrissende duik in het zwembad van Canoyn Road House. Vanaf hier kunt u de omgeving goed bewonderen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een prachtige zonsopgang? Aan het einde van de dag kunt u zich terugtrekken in uw kamer die voorzien is van airconditioning en een heerlijk bed.


bekijk meer

Waarom?inklappen

 • Zuid-Afrika en Namibië is zeer geschikt om zelf te rijden. De meeste wegen in Namibië zijn gravelwegen en het grootste gedeelte van het jaar goed begaanbaar. In Zuid-Afrika reist u over geasfalteerde wegen.
 • PANGEA Travel werkt met betrouwbare autoverhuurmaatschappijen zoals Avis en Europcar.
 • De huurauto is inclusief verzekeringen, extra bestuurder en ongelimiteerde kilometers.
 • PANGEA Travel kiest voor een 4x4 huurauto. De 4x4 is comfortabeler dan een 'normale' huurauto en heeft een hogere wielbasis, waardoor u het wild goed kunt spotten.
 • Een meet & greet, wegenkaart en een goede, persoonlijke Engelstalige routebeschrijving zijn inclusief.
bekijk meer
Vraag vrijblijvend een offerte aan »

Reiservaringen
Zuid-Afrika

 • “Begeleide Game drives waren heel bijzonder”

  lees meer
  -
  Bram en Dennis den Hamer
 • “Geweldig”

  lees meer
  -
  Ben en Nanda
 • “Vincent heeft zo goed naar onze wensen geluisterd”

  lees meer
  -
  Geert en Margriet
 • “Zeer aangename rondreis door Namibië”

  lees meer
  -
  Willy en Ria


print deze reisterug naar het overzicht