Zuid-Afrika

Zuid-Afrika reizen

“Eerst lekker genieten en uitrusten bij Kaapstad en daarna op safari door Zuid-Afrika. De accommodatie hoeft niet allemaal super-de-luxe, maar wel sfeervol, kleinschalig en comfortabel. Wij willen per huurauto door Zuid-Afrika reizen.”

Kaapstad, de Tuinroute / Garden route, het Kruger National Park, stuk voor stuk indrukwekkend! Tijdens een selfdrive door Zuid-Afrika kunt u het allemaal combineren. De mogelijkheden in Zuid-Afrika zijn eindeloos, daarom delen wij graag onze kennis met u. We kennen de hoogtepunten maar zeker ook de kleine verrassingen, onontdekte gebieden en sfeervolle guesthouses. Zuid-Afrika zal u zeker verrassen! Alle individuele Zuid-Afrika rondreizen kunnen geheel aan uw wensen worden aangepast.

Noot: Voor Zuid-Afrika selfdrives geldt een actie, boek vóór 31 augustus 2018 een selfdrive en ontvang 7 dagen gratis autohuur!
Bekijk de actie

Reiservaringen
Zuid-Afrika

 • “Vincent heeft zo goed naar onze wensen geluisterd”

  lees meer
  -
  Geert en Margriet
 • “Geweldig”

  lees meer
  -
  Ben en Nanda
 • “programma goed in elkaar en dus perfect naar onze wensen”

  lees meer
  -
  Marielle & Daniel Baert
 • “mede dankzij jouw hulp - een waanzinnige vakantie”

  lees meer
  -
  Dennis & Imke

Tip: Leuke excursies in Kaapstad waaraan u niet zo snel denkt:

Activiteiten zijn eenvoudig via de websites te reserveren.

Naar Zuid-Afrika in stijl?

Luxe Reizen Afrika Logo

Op zoek naar een echte luxe Zuid-Afrika reiservaring? Bekijk dan ook het aanbod op LuxeReizenAfrika!

Tip: safari tips en informatie

Safari tips

Het maken van een safari is een geweldige ervaring. Maar om er tijdens de safari achter komen dat u beter zonnebrand had kunnen meenemen is vervelend. Ook is het vervelend als achteraf blijkt dat alle foto's onscherp zijn... Dat willen we toch allemaal vermijden? Lees de safari tips