Combinatiereizen Zuid-Afrika

“De wereld in één land”, zo wordt Zuid-Afrika ook wel genoemd. Toch kunnen Zuid-Afrika rondreizen eenvoudig worden gecombineerd met een bezoek aan een van de andere bestemmingen in Zuidelijk Afrika. Zo kunt u rondreis van circa een week maken in het safarigebied in het noorden van Zuid-Afrika en daarna genieten van een strandbestemming. Met name een combinatiereis Zuid-Afrika en Mauritius of een strandverlenging in Mozambique is populair. De stranden in Zuid-Afrika nodigen namelijk niet in alle seizoenen uit tot een verblijf.

De combinatiereizen Zuid-Afrika dienen ter inspiratie voor uw vakantie. Als het reisvoorbeeld voldoet aan uw wensen, kan deze uiteraard zonder aanpassingen geboekt worden. Maar alle Zuid-Afrika reizen kunnen geheel aan uw wensen worden aangepast. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Reiservaringen
Zuid-Afrika

 • “Door maps.me hebben we prachtige routes gereden!”

  lees meer
  -
  Paula en Corne
 • “Africa on foot was fantastisch”

  lees meer
  -
  Familie Trompert
 • “In 40 dagen door Zuid-Afrika… een onvergetelijke reis. ”

  lees meer
  -
  Henk & Andrea
 • “Begeleide Game drives waren heel bijzonder”

  lees meer
  -
  Bram en Dennis den Hamer

Tip: Malariavrije safari's in Zuid-Afrika

malariavrij op safari

Het is prettig om vooraf te weten waar u aan toe bent en wat de opties zijn met betrekking tot malaria en safari’s, want de opties voor malariavrije safari’s in Zuid-Afrika zijn er namelijk genoeg. Lees meer...
 

Naar Zuid-Afrika in stijl?

Luxe Reizen Afrika Logo

Op zoek naar een echte luxe Zuid-Afrika reiservaring? Bekijk dan ook het aanbod op LuxeReizenAfrika!