Familiereizen Zuid-Afrika

Zuid-Afrika is een perfecte bestemming om met uw kinderen op zoek te gaan naar de Big Five. Samen verkent u het ongerepte Zuid-Afrika. Klimmen, klauteren en genieten van de uitzichten langs de Tuinroute. U gaat op safari in malariavrije wildparken als Kololo Game Reserve en Addo Elephant Park. Voor de kinderen selecteren we accommodaties met zwembad zodat ze heerlijk kunnen ontspannen tussendoor. In onze zomer is er geen tijdverschil en de temperaturen zijn heel aangenaam, dus een goed periode om naar Zuid-Afrika te reizen. Het is een veilig en ontwikkeld land waar u als familie een onvergetelijke, actieve en avontuurlijke reis kunt maken.

Meer malariavrij reizen naar Zuid-Afrika? Bekijk dan ook onze malariavrije reizen.

Malariavrije reizen Zuid-Afrika

De familiereizen naar Zuid-Afrika zijn voorbeeldreizen. Als het reisvoorbeeld voldoet aan uw wensen, kan deze uiteraard zonder aanpassingen geboekt worden. Alle Zuid-Afrika reizen kunnen geheel aan uw wensen aangepast worden. Wij kennen Zuid-Afrika uit eigen ervaring en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Reiservaringen

 • mede dankzij jouw hulp - een waanzinnige vakantie

  lees meer
  -
  Dennis & Imke
 • Alle Big Five gezien en nog veel meer. Er zat zelfs een leopard in het resort!

  lees meer
  -
  Familie Peek
 • Intensieve maar geweldige vakantie. Z-A is een land om weer terug te keren

  lees meer
  -
  Harry
 • Bedankt voor alle hulp, tips, etc etc

  lees meer
  -
  Susan

Tip: Malariavrij reizen binnen Afrika?

Dat kan, Zuid-Afrika is dan de ideale bestemming. Ook wanneer u met kleine kinderen reist, is een malariavrije reis door Zuid-Afrika een goed alternatief voor andere Afrikaanse bestemmingen. Een groot deel van Zuid-Afrika is malariavrij waaronder enkele mooie wildparken.