Familiereizen Zuid-Afrika

Zuid-Afrika is een perfecte bestemming om met uw kinderen op zoek te gaan naar de Big Five. Samen verkent u het ongerepte Zuid-Afrika. Klimmen, klauteren en genieten van de uitzichten langs de Tuinroute. U gaat op safari in malariavrije wildparken als Kololo Game Reserve en Addo Elephant Park. Voor de kinderen selecteren we accommodaties met zwembad zodat ze heerlijk kunnen ontspannen tussendoor. In onze zomer is er geen tijdverschil en de temperaturen zijn heel aangenaam, dus een goede periode om naar Zuid-Afrika te reizen. Het is een veilig en ontwikkeld land waar u als familie een onvergetelijke, actieve en avontuurlijke reis kunt maken.

Meer malariavrij reizen naar Zuid-Afrika? Bekijk dan ook onze malariavrije reizen.

Malariavrije reizen Zuid-Afrika

De familiereizen naar Zuid-Afrika zijn voorbeeldreizen. Als het reisvoorbeeld voldoet aan uw wensen, kan deze uiteraard zonder aanpassingen geboekt worden. Alle Zuid-Afrika reizen kunnen geheel aan uw wensen aangepast worden. Wij kennen Zuid-Afrika uit eigen ervaring en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Reiservaringen
Zuid-Afrika

 • “Door maps.me hebben we prachtige routes gereden!”

  lees meer
  -
  Paula en Corne
 • “Africa on foot was fantastisch”

  lees meer
  -
  Familie Trompert
 • “In 40 dagen door Zuid-Afrika… een onvergetelijke reis. ”

  lees meer
  -
  Henk & Andrea
 • “Begeleide Game drives waren heel bijzonder”

  lees meer
  -
  Bram en Dennis den Hamer

Tip: Malariavrije safari's in Zuid-Afrika

malariavrij op safari

Het is prettig om vooraf te weten waar u aan toe bent en wat de opties zijn met betrekking tot malaria en safari’s, want de opties voor malariavrije safari’s in Zuid-Afrika zijn er namelijk genoeg. Lees meer...
 

Tip: Malariavrij reizen binnen Afrika?

Dat kan, Zuid-Afrika is dan de ideale bestemming. Ook wanneer u met kleine kinderen reist, is een malariavrije reis door Zuid-Afrika een goed alternatief voor andere Afrikaanse bestemmingen. Een groot deel van Zuid-Afrika is malariavrij waaronder enkele mooie wildparken.