Malariavrije reizen Zuid-Afrika

U wilt op safari in Afrika maar u mag, of wilt, niet rondreizen door malariagebieden? Zuid-Afrika is dan de ideale bestemming. Ook wanneer u met kleine kinderen reist, is een malariavrije reis door Zuid-Afrika een goed alternatief voor andere Afrikaanse bestemmingen. Een groot deel van Zuid-Afrika is malariavrij waaronder enkele mooie wildparken. U reist per huurauto omdat de kwaliteit van de wegen en bewegwijzering goed is.

Met kinderen naar Zuid-Afrika? Bekijk dan ook onze malariavrije familiereizen.

Malariavrije familiereizen Zuid-Afrika

De malariavrije reizen door Zuid-Afrika zijn slechts ter inspiratie. Heeft u andere plannen of ideeën? Wij helpen u graag met het samenstellen van de reis. We kennen Zuid-Afrika uit eigen ervaring zodat we de reis samen met u compleet kunnen maken.

Reiservaringen
Zuid-Afrika

 • “Door maps.me hebben we prachtige routes gereden!”

  lees meer
  -
  Paula en Corne
 • “Africa on foot was fantastisch”

  lees meer
  -
  Familie Trompert
 • “In 40 dagen door Zuid-Afrika… een onvergetelijke reis. ”

  lees meer
  -
  Henk & Andrea
 • “Begeleide Game drives waren heel bijzonder”

  lees meer
  -
  Bram en Dennis den Hamer

Tip: Malariavrije safari's in Zuid-Afrika

malariavrij op safari

Het is prettig om vooraf te weten waar u aan toe bent en wat de opties zijn met betrekking tot malaria en safari’s, want de opties voor malariavrije safari’s in Zuid-Afrika zijn er namelijk genoeg. Lees meer...
 

Zuid-Afrika studiereis album

Zuid-Afrika Esther & Dirk 2016

<navigatie kan via pijltjes in de foto> 

Tip: Malariavrij reizen binnen Afrika?

Dat kan, Zuid-Afrika is dan de ideale bestemming. Ook wanneer u met kleine kinderen reist, is een malariavrije reis door Zuid-Afrika een goed alternatief voor andere Afrikaanse bestemmingen. Een groot deel van Zuid-Afrika is malariavrij waaronder enkele mooie wildparken.