Selfdrive Zuid-Afrika

Een selfdrive door Zuid-Afrika is een goede manier om door Zuid-Afrika te reizen. De kwaliteit van de wegen en bewegwijzering is goed. Daarnaast werken wij uitsluitend met betrouwbare verhuurmaatschappijen en zijn alle verzekeringen inclusief. De selfdrive reizen door Zuid-Afrika zijn met zorg, en op basis van eigen (rij)ervaring, samengesteld. Bij elke selfdrive door Zuid-Afrika ontvangt u een gedetailleerde routebeschrijving met veel tips voor extra bezienswaardigheden, specifiek voor uw vakantie.

Zuid-Afrika is het land van kleinschalige B&B’s en guesthouses, deze nemen we dan ook zoveel mogelijk op tijdens onze Zuid-Afrika reizen.

Hieronder zijn onder meer een aantal bekende routes door Zuid-Afrika opgenomen zoals de tuinroute, de wijnroute en combinaties daarvan ter inspiratie. Uiteraard is het ook mogelijk uw eigen route samen te stellen.

Onze selfdrive reizen door Zuid-Afrika zijn op basis van eigen reiservaring samengesteld. Uiteraard is er rekening gehouden met de rij-afstanden. Als het reisvoorbeeld voldoet aan uw wensen, kan deze uiteraard zonder aanpassingen geboekt worden. Maar alle Zuid-Afrika reizen kunnen geheel aan uw wensen aangepast worden. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Reiservaringen
Zuid-Afrika

 • “Door maps.me hebben we prachtige routes gereden!”

  lees meer
  -
  Paula en Corne
 • “Africa on foot was fantastisch”

  lees meer
  -
  Familie Trompert
 • “In 40 dagen door Zuid-Afrika… een onvergetelijke reis. ”

  lees meer
  -
  Henk & Andrea
 • “Begeleide Game drives waren heel bijzonder”

  lees meer
  -
  Bram en Dennis den Hamer

Zuid-Afrika video

Travel Rumors ging voor ons op reis en maakte deze video. 
Benieuwd welke route ze gevold hebben? Drakensbergen & Wild Coast

Zuid-Afrika studiereis album

Zuid-Afrika Esther & Dirk 2016

<navigatie kan via pijltjes in de foto> 

Tip: safari tips en informatie

Safari tips

Het maken van een safari is een geweldige ervaring. Maar om er tijdens de safari achter komen dat u beter zonnebrand had kunnen meenemen is vervelend. Ook is het vervelend als achteraf blijkt dat alle foto's onscherp zijn... Dat willen we toch allemaal vermijden? Lees de safari tips

Tip: Vincent herontdekt het beste van Zuid-Afrika

Vincent in Hermanus Zuid-Afrika

Vincent bezocht Kaapstad, Stellenbosch, Hermanus en Oudtshoorn (blog 1) en Knysna, Tsitsikamma en Addo Elephant Park (blog 2) tijdens zijn inspectiereis naar Zuid-Afrika.