Combinatiereizen Zuid-Korea

Combineer Zuid-Korea met een ander land in Azië. Deze bestemming kan prima gecombineerd worden met bijvoorbeeld Japan, Taiwan of China. Ons aanbod varieert van verblijf in eenvoudige budget accommodaties tot luxe hotels of zelfs een tempel. Zelf rijden per huurauto is voor geheel Zuid-Korea aan te raden. De kwaliteit van de wegen is goed en men rijdt aan de rechterkant. Doordat u zelf rijdt bent u vrij om te bepalen waar en wanneer u stopt en deze reizen zijn dan ook uitermate geschikt voor de reiziger die van vrijheid houdt. Ook kunt u zelfstandig per openbaar vervoer reizen. U kunt ook de gehele reis gebruik maken van een auto met chauffeur.

De combinatiereizen op onze website zijn slechts een voorbeeld. Als het voorbeeld voldoet aan uw wensen, kan deze uiteraard zonder aanpassingen geboekt worden. Maar elke reis kan ook geheel aan uw wensen aangepast worden. Wij kennen Zuid-Korea uit eigen ervaring dus adviseren u graag over de mogelijkheden.

Reiservaringen
Zuid-Korea

 • “Het was een emotioneel moment en Jim was blij dat hij dit toch gedaan heeft.”

  lees meer
  -
  Willem, Berna, Jim en Maylin Hendriks
 • “Spectaculaire natuur in hoge bergen met rotsen en naar beneden denderende watervallen.”

  lees meer
  -
  Familie Kroeze
 • “Korea is een mooi land, groen, bergachtig en met een mooie kustlijn.”

  lees meer
  -
  Petra en Cor
 • “ Al met al een indrukwekkende reis”

  lees meer
  -
  Fam. Sloots

Tip: woon een show bij in Seoul

Woon een NANTA Cooking Show bij (een moderne, non-verbale comedy show) of breng een bezoek aan het MISO theater (een traditioneel Koreaanse show).

Tip: GangCheon village in Busan

Bezoek GangCheon village in Busan. Dit kleurrijke (door toeristen nog bijna niet ontdekte) dorp geeft u een unieke kans op het maken van prachtige foto’s.